Jukka Jalosen SKA Pietari teki useita pelaajakauppoja ennen keskiviikkoista siirtotakarajaa.

SKA teki vaihtokaupan Atlantin kanssa: hyökkääjä Ilja Kablukov siirtyy Jalosen miehistöön ja Atlant saa rahallisen korvauksen sekä neljännen kierroksen varausoikeuden tulevaan draftiin. Kablukov (43 peliä tällä kaudella, 2 maalia ja 13 syöttöä) solmi kauden 2015/2016 loppuun sopimuksen.

SKA antoi lähtöpassit Jevgeni Skatshkoville (37 peliä, 6 maalia ja 3 syöttöä), jonka sopimus olisi päättynyt tämän kauden lopussa. Skatshkov jatkaa uraansa Torpedossa.Vastineeksi SKA sai ensimmäisen kierroksen varausoikeuden tulevaan draftiin.

SKA ja Vitjaz hieroivat myös pakkikauppoja: Georgi Berdjukov (kolme KHL-peliä tällä kaudella) siirtyy Vitjaziin, kun taas toiseen suuntaan matkaa Dinar Hafizullin (45 ottelua, 14 (5+9) pistettä). Vitjaz saa myös rahallisen korvauksen.

Sen sijaan keskiviikon kuuma huhu SKA-kassari Ilja Ezhovin siirtymisestä Vitjaziin ei pitänyt paikkaansa, sillä Ezhov jatkaa pietarilaisseurassa.