Ilves onnistui katkaisemaan Kärppien voittoputken lauantaina, kun se kävi nappaamassa pisteet mukaansa Oulusta.

Loppulukemat merkattiin Ilveksen hyväksi 5-2.

Peli puhutti myös muuten paljon jälkipelien puolella, sillä molempien joukkueiden leiristä annettiin kovaakin tekstiä ottelun tuomaristolle, joka ei täysin onnistunut tehtävässään.

Ilveksen maalilla loistavia otteita esittänyt Ville Kolppanen oli yksi heistä. Suoraa ja rehellistä tekstiä paukkui kamppailu jälkeen.

– Aika ihmeellinen peli. Saan varmaan jotain pelikieltoa tästä, mutta kyllä mua vituttaa nuo tuomarit ihan yli kaiken. Puolin sun toisin, ei pelkästään meille. Ihan uskomatonta touhua, mutta ei voi mitään, se on kaikille sama, Kolppanen puhisi.

Kaivelemaan jäi Kärppien kavennusmaali, jossa oululaisjoukkueen puolelta Simon Suoranta oli vahvasti maalivahdin alueella. Osuma kuitenkin hyväksyttiin.

– Haluaisin nähdä jokaisen tuomarin joka itte tulisi torjumaan tuon. Ihan sama kuka sen pelaajan sinne työntää, niin ilmeisesti maalivahdin alueella saa nykyään pelata kiekolla. Ärsyttää, mutta ei voi mitään.

Mutta lopputulos ja itse joukkueen suoritus olivat sitä parempaa puolta.

– Kolme pistettä, ne mukaan bussiin. Hyvillä mielin kohti kotia. Tosi tyytyväisiä voidaan olla, sillä jätkät pelasivat todella hyvin. Nautitaan tästä, oli positiivinen puoli niin koko joukkueelle kuin Kolppaselle päätössummerin jälkeen.

Ilari Savonen, Oulu
Twitter: @ilarisavonen