Ak Bars Kazanin hyökkääjä Artem Lukojanovia uhkaa jopa 10 vuoden vankeus, sillä mies törttöili humalapäissään viikonloppuna.

Lukojanov pidätettiin Almetjevskissä karaokeravintolassa, jossa mies oli haastanut riitaa. Virkavalta oli saapunut anniskelupaikkaan rauhoittelemaan aggressiivisesti käyttäytynyttä ja juopunutta kaksikkoa, johon Lukojanov lukeutui.

Lopputuloksena Lukojanov ja toinen nuorukainen ajautuivat tappeluun poliisien kanssa. Toinen humalaisista oli hyökännyt takaapäin poliisin kimppuun ja toinen taas oli mottaissut virkavallan edustajaa nyrkillä päähän sekä yrittänyt ottaa poliisilta aseen. Tilanne oli saatu rauhoitettua, kun yksi poliiseista oli ampunut kahdesti ilmaan. Yksi poliiseista vietiin sairaalaan, jossa hänellä diagnosoitiin aivotärähdys.

Tekijät on tunnistettu: toinen heistä on Lukojanov ja toinen on Maksim Gruzdev. Näitä miehiä uhkaa nyt jopa 10 vuoden vankeustuomio.

Tatarstanin sisäasiainministeriö on julkistanut hurjasta tapahtumasta valvontakameran tallenteita, joita voit katsoa tästä linkistä.