HIFK saa valmennusjohtoonsa kovan kiinnityksen, kun Janne Hänninen liittyy aluksi tämän kauden kattavalla sopimuksella seuran valmennuspenkin taakse.

Entinen olympiatason urheilija ja useita Suomen mestaruuksia ratapyöräilyssä voittanut Hänninen on työskennellyt 2006 päättyneen urheilu-uransa jälkeen Suomen pikaluistelumaajoukkueen päävalmentajana ja Norjan sprinttipikaluistelumaajoukkueen valmentajana.

Samoin Hänninen on työskennellyt pikaluistelija Mika Poutalan henkilökohtaisena valmentajana.

– Jannella oli kevään ja kesän aikana kysyntää moneen suuntaan. Onneksi hän pystyi nyt sitoutumaan HIFK:hon. Janne on erittäin kova vahvistus meidän valmennustiimiimme, päävalmentaja Raimo Summanen kommentoi tiedotteessa.

– Olen tehneet Jannen kanssa eri pituisissa pätkissä yhteistyötä jo seitsemän vuoden ajan. Hienoa, että pääsemme vihdoin keskittymään täysipäiväisesti yhteen projektiin, Summanen myhäili.

– Jannen kiinnittäminen on linjassa siihen, mihin suuntaan HIFK:n valmennusta on rakennettu jo muutaman vuoden ajan. Hän on meille merkittävä vahvistus. Suomen parhaimmat NHL-ammattilaiset ovat jo monen vuoden ajan luottaneet kesäisin Jannen valmennukseen, sanoi puolestaan HIFK:n urheilujohtaja Tom Nybondas.