Ilves on löytänyt uuden pääomistajan. Seura ilmoitti, että Vincent Manngard on allekirjoittanut esisopimuksen Marko Sjöblomin kanssa Ilveksen osakeomistuksensa siirtymisestä Sjöblomille.

Osapuolten välinen lopullinen sopimus tehdään kuuden kuukauden siirtymäajan aikana, jolloin Manngard, hallitus ja toimiva johto auttavat Sjöblomia perehtymään organisaatioon, Ilves-perheeseen, sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin perusteellisesti.

Siirtymäkauden aikana lopulliselle sopimukselle hankitaan tarvittavat liigayhteisön ja muiden sidosryhmien hyväksynnät.

Sopimukseen liittyy Ilveksen rahoitusrakenteen olennainen muutos ja se, että Manngard luopuu saatavistaan Ilvekseltä. Tässä tarkoituksessa myös Ilves-Hockey Oy on allekirjoittanut tämän esisopimuksen.

Uusi omistaja Sjöblom on 42-vuotias ja kotoisin alkujaan Uudestakaupungista. Vahvan urheilutaustan omaava Sjöblom on käynyt Kuortaneen urheilulukion ja omalla urheilu-urallaan menestynyt parhaiten amerikkalaisessa jalkapallossa voittamalla Suomen maajoukkueessa Euroopan mestaruuden.

Hän on saanut korkeakoulutuksensa Englannissa valmistuen Cambridgen ja Bathin yliopistoista sekä on nyt aloittamassa tohtorikoulutusta urheilun johtamisesta.