KHL-seura Ak Bars Kazanissa puhaltavat isot muutoksen tuulet, sillä joukkueessa on erittäin paljon vaihtuvuutta ensi kaudelle.

Ak Barsin tiedotteen mukaan seuran jättävät puolustajat Denis Kuljash ja Vadim Homitsky sekä hyökkääjät Aleksei Morozov, Danis Zaripov, Jevgeni Skatshkov ja Jarkko Immonen.

Hyökkääjät Nikolai Zherdev ja Lauris Darzinsh vaihtoivat toisiin seurojen rahallista korvausta vastaan, kun taas hyökkääjä Niko Kapasen kontrahti purettiin yhteisymmärryksessä. Hyökkääjä Konstantin Sokolov vaihtaa KHL-tulokas Admiralin leipiin laajennusdraftin tuloksena.

Ak Bars on jatkanut sopimuksia seuraavien pelaajien kanssa: maalivahti Emil Garipov, puolustaja Jevgeni Medvedev ja Konstantin Kornejev, hyökkääjät Aleksei Tereshtshenko, Janne Pesonen ja Denis Golubev.

Uusina pelaajina seuraan liittyvät: puolustajat Aleksandr Osipov ja Shaun Heshka (Kanada) sekä hyökkääjät Chris Bourque (USA), Mihail Varnakov, Tomas Vincour (Tshekki), Aleksandr Svitov ja Tim Stapleton (USA).