Keskushyökkääjä Teemu Ramstedtin KHL-pestin varmistuminen Pietarin SKA:n kanssa tekee ison loven Espoo Bluesin hyökkäykseen.

25-vuotias hyökkääjä oli alkukauden aikana Bluesin paras pelaaja ja pistemies. Tuntuvasta menetyksestä huolimatta Espoossa halutaan iloita Ramstedtin puolesta.

– Vaikka yksi liigan upeimmista pelaajista siirtyy Bluesista eteenpäin, olemme iloisia Ramstedtin saamasta mahdollisuudesta edetä urallaan. Teemun ottaessa uudet haasteet vastaan toivotamme Bluesin puolesta menestystä ja kiitämme taianomaista pelaajaa hienoista elämyksistä, joita hän on yleisölle tarjoillut, Espoo Bluesin toimitusjohtaja Petri Pusa toteaa seuran tiedotteessa.

Pusa huomauttaa, että vaikean viime kauden jälkeen taitosentteri on noussut uudelle tasolle.

– Teemu Ramstedt on ainutlaatuinen pelaaja, joka on Espoo Bluesissa ottanut urallaan ison askeleen eteenpäin.

Espoolaisseuran kannattajat odotettavat jännityksellä, että kuinka Blues aikoo paikata Ramstedtin jättämän aukon. Seuralla on jo verkot vesillä uusien pelaajien naaraamiseksi.

– Blues on aktiivinen pelaajamarkkinoilla ja tiedottaa pelaajahankinnoista kun sopimukset varmistuvat. Tiedostamme kannattajien odotukset uusista pelaajahankinnoista ja etenemme suunnitelmallisesti kun joukkuetta vahvistetaan loppukauteen, Pusa sanoo.