Philadelphia Flyersin tehohyökkääjä Scott Hartnell joutuu huilaamaan arviolta kaksi kuukautta, joten seura päätti reagoida tilanteeseen välittömästi.

Hartnell loukkasi jalkansa Kimmo Timosen laukauksesta (lue uutinen). Flyersin tiedotteen mukaan viime kaudella 37 häkkiä iskenyt laituri on sivussa parin kuukauden verran.

Maalitykin joutuessa sivuun Philadelphia päätti hankkia tilalle toisen kokeneen pelimiehen. 40-vuotias Mike Knuble pelaa Flyersissa loppukauden, mikäli mies saa lääkärintarkastuksesta puhtaat paperit.

Knuble kiekkoili neljä edellistä sesonkia Washington Capitalsissa, mutta pelasi tuota ennen neljän kauden ajan Philadelphiassa. Jenkkihyökkääjä haki kauden alla pelipaikkaa Detroitista tryoutilla onnistumatta saamaan sopimusta.

Kokenut Knuble on pelannut NHL:ssä 1040 runkosarjamatsia pistein 274+266=540.