Kostosta ei ollut tietoakaan, vaikka ennen ottelua uhkakuvat olivat ilmassa.

Dinamo Minskin Jere Karalahti ei saanut keskiviikkona läksytystä, josta oli annettu ennakkovaroitus Vitjaz Tshehovin seurajohdon puolelta (lue tästä). Näin ollen illan pelissä keskityttiin pelaamiseen eikä vastustajan vahingoittamiseen. Dinamo voitti maalein 3-1.

Vitjaz Tshehovin valmentaja Juri Leonov sai luonnollisesti vastata siihen, oliko hänen joukkueella ennen peliä vaikea pitää tunteet kurissa Karalahtea kohtaan.

– Valmistauduimme tavallisesti peliin. Saan jatkuvasti vastata näihin kysymyksiin: olen tyytyväinen kovaan taisteluun, mutta en epäreiluun peliin, Leonov sanoi pressitilaisuudessa.

– On totta, että harjoitusottelussa Karalahti käytti polveaan, mutta toisaalta tuomari ei häntä poistanut? Tämä on jääkiekkoa. Entä jos kiekko osuu puolustajan laukauksen jälkeen jonkun jalkaan ja se katkeaa? Syytetäänkö silloin puolustajaa?

Karalahtea uhkailtiin voimakkain sanoin ennen ottelua esimerkiksi Vitjaz Tshehovin presidentti Mihail Golovkovin taholta. Presidentti oli täräyttänyt, että Karalahden ei ole syytä edes astua jäälle illan mittelössä. Karalahti teloi elokuun lopussa harjoitusottelussa Vitjazin hyökkääjän Artemy Panarinin sairastuvalle.