KHL-pomo Tshekin maajoukkuevahdin potkuista: "Annamme hänelle mahdollisuuden"

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Pietarilainen SKA antoi perjantaina potkut maalivahdilleen Jakub Stepanekille (lue uutinen).

KHL-seuran GM ja entinen huippupelaaja Aleksei Kasatonov muotoilee taitavasti selityksen Tshekin maajoukkuevahdin sopimuksen ennenaikaiselle päättymiselle.

– Tässä on enemmän kysymys siitä, että me päätimme antaa Jakubille mahdollisuuden mennä toiseen seuraan. Hän on Tshekin maajoukkueen pelaaja ja nyt hän matkaa kotimaahansa, Kasatonov sanoo RIA Novostille.

NHL:n työsulku koitui osaltaan Stepanekin turmioksi, sillä SKA haali riveihinsä venäläisen huippuveskarin Sergei Bobrovskyn, joka pelasi viime NHL-kaudella leipätyökseen Philadelphia Flyersissa. Bobrovskyn lisäksi peliaikaa kärkkyy Ilja Ezhov sekä pari nuorta kassaria.

– Meillä on kaksi nuorta vuonna 1991 syntynyttä maalivahtia (Shikin ja Ivannikov), jotka voivat pelata ja joille on annettava mahdollisuus. Plus on näköpiirissä, että työsulku pitkittyy ja meillä on Bobrovsky.

– Ei ole siis mitään järkeä pitää Jakubia. Annamme hänelle mahdollisuuden mennä seuraan, jossa hän voi pelata.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!