Pystyykö Blues keinuttamaan SaiPan laivaa? – "Täytyy vasta luisteluun ja työmäärään"

© Kuva: Juha Tamminen

Blues pelaa toisen pelinsä peräkkäisinä päivinä, kun espoolaiset kohtaavat liigan kärjessä olevan SaiPan Lappeenrannassa. Blues kaatoi keskiviikkona Tapparan Teemu Rinkisen jatkoaikamaalilla. Hän nousi samalla SM-liigan pistepörssin kärkinimeksi yhdeksällä (3+5) tehopisteellä.

Pelaa SaiPa-Blues Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,04 – 4,30 – 2,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Blues on kerännyt yhden voiton varsinaisella peliajalla, yhden tappion voittomaalikilpailussa sekä kaksi pistettä eilisellä jatkoaikavoitolla – kokonaissaldo on siten kuusi pistettä. Nyt joukkue lähtee haastamaan alkukauden sensaatiojoukkuetta.

– Saman tyyppinen joukkue kuin Tappara tulee taas vastaan. Saipa pelaa vastaiskukiekkoa ja puolustaa samankaltaisesti mitä eilinen vastustajakin. Luistelu ja työmäärä on mahdollisesti astetta vielä kovempi, valmennusjohtoon kuuluva Mikko Saarinen kertoo Bluesin kotisivuilla.

– SaiPan pelaajat puhaltavat yhteen hiileen ja meidän täytyy pystyä vastaamaan luisteluun ja työmäärään. Tarkkana täytyy taas olla.

Espoolaisilta on sivussa keskiviikkona loukkaantunut Camillon Miettinen. Kokoonpanoon nousee Matti Järvinen ja puolustuksessa SM-liiga debyytin tekee Niklas Tikkinen.

Pelaa SaiPa-Blues Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,04 – 4,30 – 2,80
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.