Kaksi kokenutta liigapelaajaa vahvistaa Mestiksen KooKoota – "Johtajuutta joukkueeseemme"

Viime kaudella Lahden Pelicansissa 31 ottelua pelannut Matias Loppi on tehnyt sopimuksen Mestikseen KooKoon joukkueeseen. 32-vuotias keskushyökkääjä on pelannut SM-liigaa yli 300 ottelua Pelicansin lisäksi myös SaiPassa, HIFK:ssa ja HPK:ssa. Hyökkääjä on pelannut myös Ruotsin Hockeyallsvenskanissa sekä Italian ja Saksan pääsarjoissa.

Uran parhaalla liigakaudella, 2007-08, Loppi iski Pelicansille peräti 58 tehopistettä. Viime kaudella pisteitä syntyi 12.

Sopimuksessa on optio siirtyä ulkomaille marraskuun maaottelutaukoon mennessä, mutta muuten hän on kouvolalaisten miehiä kauden loppuun.

– Matias on kokenut ammattilainen ja tuo lisää taitoa muun muassa ylivoimapeliimme. Ennen kaikkea hän tuo johtajuutta joukkueeseemme, KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa kertoo seuran kotisivuilla.

KooKoo vahvistaa rivejään myös 26-vuotiaalla hyökkääjällä Pasi Salosella. Salonen on edustanut SM-liigassa HIFK:ta, Ilvestä sekä viimeksi Porin Ässiä 316 ottelun verran. Miehen sopimus on yksivuotinen, sisältäen myös option siirtymisestä marraskuun taukoon mennessä.

Molemmat miehet ovat mukana jo KooKoon keskiviikon ottelussa Kiekko-Vantaata vastaan.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!