KHL-joukkue HC Slovan Bratislava on tehnyt tryout-sopimuksen slovakkivahti Jaroslav Janusin kanssa, seura tiedottaa. Sopimuksen myötä Ville Hostikan tilanne seurassa on erittäin mielenkiintoinen.

SuomiKiekko-sivusto uutisoi jo pari viikkoa sitten, että Slovan Bratislava on kiinnostunut Janusin palveluksista (lue uutinen). Viiden viimeisen kauden aikana Janus on torjunut junioriliiga OHL:ssä sekä AHL:ssä ja ECHL:ssä.

Janusin ja Hostikan lisäksi seurassa on kolmaskin maalivahti eli Branislav Konrad. Hän on torjunut joukkueen maalilla kolme viimeistä kautta ja on ennakkoon Konradille on kaavailtu ykköstorjujan paikkaa. Hostikka on päässyt näyttämään osaamistaan kahdessa European Trophy-ottelussa. Suomalaisen saldoksi on jäänyt voitto ja tappio.

Tänään Slovan Bratislava pelaa kotonaan JYPiä vastaan. Pelin ennakon pääset lukemaan täältä.