Suomalaistorjuja Ville Hostikan HC Slovan Bratislava taipui kotonaan Sparta Prahalle 3-5 European Trophyssa. Näin ollen puolustaja Ari Vallinin Sparta avasi turnauksen voitokkaasti.

Peli eteni tasatahtiin kolmannen erän puoliväliin. Viimeisen kolmanneksen päätöspuolikkaalla SM-liigassakin reilut viisi kautta pelannut Petr Ton iski kaksi maalia Sparta Prahalle. Ton saalisti lisäksi yhden syötön ja oli saldollaan 2+1 paras pistenikkari.

Isäntien maaleista vastasivat Roman Kukumberg, Michal Vondrka ja Peter Olvecky. Spartalle osuivat Tonin lisäksi Miroslav Forman, Peter Jansky sekä Jaroslav Hlinka. Suomalaispuolustaja Vallin jäi ilman pisteitä, kun taas Hostikka avasi Bratislavan vaihtoluukkua.

Ottelu oli Slovan Bratislavalle jo kolmas taisto European Trophyssa. Suomalaisittain turnaus käynnistyy perjantaina, kun HIFK, Tappara, TPS, KalPa, JYP ja Kärpät pelaavat ensimmäiset ottelut.