Porin Ässät on vahvistanut rivejään kahdella pelaajalla. Uusina niminä joukkueeseen liittyvät amerikkalainen Michael Ryan ja ruotsalainen Daniel Brodin.

31-vuotias Ryan on saanut vyölleen NHL-kokemusta Buffalo Sabresin sekä Carolina Hurricanesin organisaatioista. AHL-liigassa hyökkääjä on pelannut 319 ottelua tehoin 107+103=211.

– Hänen monipuolisuutensa on iso juttu meille. Hän pystyy tarvittaessa pelaamaan keskushyökkääjänä ja hän tuo siten lisää variaatioita hyökkäykseen, Ässien urheilujohtaja Mika Toivola kertoo seuran verkkosivuilla.

– Hän on erittäin nälkäinen kaveri ja haluaa pelata hyvän kauden Euroopassa. Uskon, että hän täydentää pelityylinsä puolesta erinomaisesti meidän nykyistä hyökkäyskalustoamme ja hän pystyy myös ikänsä puolesta kantamaan vastuuta joukkueesta.

Brodin taas liittyy Ässien riveihin ruotsalaisesta Djurgårdenista, jossa hyökkääjä on viihtynyt kolme edellistä kautta.

– Yritimme jo tammikuussa saada Brodinia tänne ja nyt tärppäsi. Selvitimme jo tuolloin hyökkääjän taustoja ja hän oli meidän selkeä ykkösvaihtoehtomme 2-3 ketjujen laitahyökkääjäksi, Toivola muistelee.

– Brodinin tavoitteena on NHL ja hän näkee SM-liigan hänelle parhaana vaihtoehtona matkalla kohti sitä tavoitetta. Hän pelaa suoraviivaisesti, ajaa suoraan maalille sekä ampuu ja luistelee erittäin hyvin. Lisäksi oikealta ampuvana hän sopii hyvin muottiimme.