Sulanderin Zürich ei luovuta – Bern taipui kotonaan

Maalivahti Ari Sulanderin Zürich Lions otti pakkovoiton Sveitsin liigan finaaleissa torstai-iltana. Zürich haki voiton vieraskentältä ja jatkoerässä syntyneellä osumalla maalein 2-1. Bern johtaa finaalisarjaa voitoin 3-2.

Zürich meni ottelussa johtoon avauserässä, mutta Antti Törmäsen valmentama Bern tuli tasoihin toisessa. Lopulta ratkaisua haettiin jatkoeristä. Vierasjoukkueen kapteeni Mathias Seger iski ratkaisun ensimmäisen jatkoerän puolivälissä.

– Olemme iloisia, sillä nyt me saamme pelata vielä yhden kotipelin Zürichissä, ottelun suurin sankari ilakoi Blickille.

Finaalisarja on katkolla Bernille jälleen lauantaina Zürichissa.

Sveitsin liigan ratkaisuotteluihin saat lisäjännitystä Nordicbetin vetokohteilla. Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa samalla 100 euron bonus!