Tänään ratkeaa kumpi, Blues vai Lukko, jatkaa kauttaan SM-liigan pudotuspeleissä. Vastustajaksi voittajalle puolivälierissä tulee KalPa.

Lukko lähtee otteluun identtisellä kokoonpanolla edelliseen peliin verrattuna. Maalin suulla jatkaa sensaatiomaisesti pelannut tanskalaisvahti Simon Nielsen.

Blues on muokannut ketjujaan reilusti. Mika Hannula nousee ykkösketjuun Roope Talajan ja Joakim Erikssonin rinnalle. Hänen tieltään Toni Kähkönen siirtyy kolmosketjun laitaan. Tommi Huhtala puolestaan nousee kakkosketjuun Kristian Kuuselan ja Camillo Miettisen rinnalle.

Bluesin kakkosvalmentaja Mikko Saarinen tiedostaa, missä piilee hänen joukkuensa ongelmat.

– Karu fakta on se, että olemme onnistuneet maalinteossa vain kerran. Yhdellä maalilla ei yleensä otteluita voiteta. Olemme käyneet läpi maalintekoon liittyviä asioita ja koittaneet löytää konkreettisia lääkkeitä, Saarinen kertoo Bluesin kotisivuilla.

– Hyökkäyspelaamiseen on keskityttävä sekä 5 vs. 5 pelissä että erikoistilanteissa. Muuten peli on kohdillaan ja joukkueessa on hyvä playoff-tunnelma, Saarinen jatkaa

Espoolaiset hakivat sunnuntain ottelun lopussa jo asetelmia tiistaille hiillostamalla raumalaisia. Lukon pelaajat eivät lähteneet nokkapokkaan mukaan.

- Olen tähdentänyt omille pelaajilleni, että täytyy olla toisenlaisia tapoja näyttää kovuutta, kommentoi Lukon päävalmentaja Juha Vuori kertoi Länsi-Suomi-lehdelle sunnuntain ottelun jälkeen.

Erikoiskampanja SuomiKiekko-sivuston lukijoille: Tarjoamme ”Maailmanmestarit 2011” Tupla-DVD:n kaikille Unibetin uusille asiakkaille ILMAISEKSI! Samalla sinä kuittaat jopa 100 euron bonuksen! Osallistu kampanjaan ja lue tarkemmat ohjeet täältä!