IFK:n voimahyökkääjä Erkki Rajamäki teki näyttävän paluun kokoonpanoon tiistaina tykittämällä kaksi maalia HPK:n verkkoon 3-2 –vierasvoitossa. Tämän aamun treenien jälkeisessä haastattelussa maalit olivat ”Rajumäelle” vain vettä sillan alla, sillä keskittyminen oli jo illan Ässät-matsissa.

– Onhan tässä oltu jo jonkin aikaa poissa ja vähän vaikeuksia ollut, mutta nyt oli kiva päästä pelaan ja hieno voitto tuli joukkueelle, Rajamäki niputti tunnelmiaan paluuottelusta IFK:n nettisivuilla.

Tämän illan vastustaja Porin Ässät sytyttää koko joukkueen, mikä oli jo aistittavissa pelaajista koko aamupäivän ajan.

– Ihan hyvä fiilis, eilen otettiin vähän rauhallisemmin koska tässä on aika paljon pelejä. Tossa oli ihan terävä jää, hyvällä jalalla tuntui olevan kaikki. Kova peli tulee illalla ja kyllä sen näkee jätkistä, että valmistautuminen on myös sitä luokkaa.

– Ässät on ollut meille ja niin kuin monelle muullekin joukkueelle vaikea vastustaja. Kovia jätkiä, Zaborsky ja Dixon on ollut aika liekeissä, et ne on sellaiset jätkät, mutta joukkueenahan ne pelaa hyvin. Nyt lähdetään hakemaan ensimmäistä voittoa tällä kaudella, Rajamäki latasi muutama tunti ennen matsin alkua.

//