Jokerit vankisti asemiaan SM-liigan nelospaikalla voitettuaan perjantaina rankkarkisan päätteeksi KalPan 2-1. Jokereilla oli onneakin matkassa KalPan tunaroitua kolmannen erän lopulla oman maalin. Jokereiden päävalmentaja Erkka Westerlund katsoi joukkueensa puolustuspelin kuitenkin ratkaisseen.

– Jos ajattelee Helsingin kohtaamistamme, niin KalPa oli silloin tosi vahva, liikkui hyvin ja jopa hallitsi peliä. Nyt siitä ei ollut tietoakaan, vaan pystyimme hyvällä puolustuspelaamisella hyydyttämään KalPan tekemisen, Westerlund kertoi Jokereiden verkkosivuilla.

Nuori maalivahti Frans Tuohimaa pelasi Jokereiden maalilla loistavan ottelun.

– Tuohimaa oli tänään hyvä, kun ajattelee, että viime peli oli vaikea. Senkään pelin maaleista yksikään ei periaatteessa ollut hänen, mutta aina kun on viisi maalia päästänyt, alkaa varmasti mietityttää. Niistä lähtökohdista hän tuli hyvällä itseluottamuksella tähän peliin, Westerlund totesi.