Elitserienin sarjanousija Växjö Lakersin Ilkka Heikkinen oli iskussa tehtyään kaksi maalia torstain kamppailussa HV71:sta vastaan. Se oli kuitenkin laiha lohtu, sillä Växjö hävisi lopulta maalein 2-4.

Tomi Kallio syötti puolestaan Heikkisen molemmat osumat. HV71:n paidassa Jukka Voutilainen saalisti yhden syöttöpisteen. Puolustaja Mikko Luoma ei saanut tehomerkintöjä tililleen.

Myös Frölundan suomalaishyökkääjä Mika Pyörälä oli jälleen torstaina liekeissä. Pyörälä merkkautti tehot 1+2, kun Frölunda peittosi Modon maalein 6-3.

Fredrik Norrena torjui maalilla, kun Linköping hävisi kotihallissaan Luulajalle maalein 1-2. Luulajan paidassa suomalaisista pelasivat ilman pisteitä Topi Jaakola, Ville Viitaluoma ja Joonas Vihko.

Skellefteån Hannu Pikkarainen ja Joel Mustonen merkkauttivat yhden syöttöpisteen mieheen, kun AIK löi Timo Pärssisen ja Antti Halosen Timrån osumin 3-1 vieraskaukalossa. Timrån paidassa peliaikaa sai myös Ilkka Pikkarainen.

Elitserien torstai-illan muissa otteluissa Hannes Hyvösen Färjestad hävisi Tukholman AIK:lle maalein 2-3 ja Brynäs peittosi voittomaalikisan jälkeen Djurgårdenin niin ikään 3-2.

Ruotsin Elitserien torstaina:

Timrå – Skellefteå 1-3
Brynäs – Djurgården 3-2 vl.
AIK – Färjestad 3-2
Växjö – HV71 2-4
Linköping – Luulaja 1-2
Frölunda – Modo 6-3