Unibetin kiekkoasiantuntija Esa ”Tiki” Tikkanen uskoo pelaajaliikenteen KHL:ään jatkuvan myös Ari Ahosen jälkeen. Tiistain SM-liigakierroksella Tiki luottaa muun muassa JYPiin ja Kärppiin.

Tiki pitää Ari Ahosen siirtoa Metallurg Magnitogorskiin erittäin merkittävänä KalPalle, niin urheilulliselta kuin taloudelliselta kannalta.

– Kovin uutinen oli tietysti KalPan Ari Ahosen siirtyminen KHL:ään ja Mikko Koskisen paluu Pohjois-Amerikasta hänen korvaajakseen. Erittäin mielenkiintoinen siirto, ja voi olla hyvinkin merkittävä KalPan loppukauden kannalta, Ahonen ollut aivan huippuhyvä joukkueen maalilla. Pystyykö Koskinen täyttämään aukon?, legenda pohtii.

– Talouden kannaltahan nämä ovat isoja juttuja, KalPakin sai tästä hyvän rahanipun. Itärajalla on ollut taas vilskettä kun Antti Pihlströmkin lähti, ja KHL-joukkueiden mielenkiinto suomalaispelaajia kohtaan sen kuin kasvaa. Näemme varmasti vielä muutaman siirron lisää tällä kaudella, Tiki povaa