Turun Palloseura tarjosi tiistaina SM-liigakierroksella todella surkean esityksen yli 5000-päiselle kotiyleisölle. TPS-luotsi Pekka Virran entinen työnantaja Kuopion KalPa haki Turusta täydet pisteet maalein 5-0. KalPa jatkaa voittonsa myötä liigakärjessä.

KalPa ratkaisi ottelun heti avauserässä. Ensin konkari Jukka Hentunen heilutti maaliverkkoa ja hetkeä myöhemmin onnistuivat myös Joonas Riekkinen ja Sakari Salminen. Tämä riitti Aleksis Ahlqvistille ja toisessa erässä TPS:n maalilla nähtiin Marek Schwartz.

Toisessa erässä maaleja ei nähty. Päätöserän puolivälissä KalPan Matti Koistinen päätti lopullisesti TPS:n rypistelyn 4-0-osumallaan. Adam Masuhr kaunisteli vielä loppulukemat 5-0 ylivoimalla.

Kolme IS-tähteä ottelussa pokkasi tehot 1+1 iskenyt Joonas Riekkinen. Ari Ahosen tilalle oivasti astunut KalPa-vahti Mikko Koskinen sai kaksi tähteä ja KalPa-hyökkääjä Ossi Saarinen yhden.

TPS – KalPa 0-5(0-3, 0-0, 0-2)
13.15 0-1 Jukka Hentunen (Adam Masuhr, Sami Kapanen) YV
16.46 0-2 Joonas Riekkinen (Ossi Saarinen, Jasse Ikonen)
18.55 0-3 Sakari Salminen (Matti Kuparinen, Tuomas Kiiskinen)
51.19 0-4 Matti Koistinen (Joonas Riekkinen)
53.31 0-5 Adam Masuhr (Jukka Hentunen, Sami Kapanen) YV