SaiPa-luotsi kehuista: Ei paljoa lohduta

Leijonille jättikerroin 5,00 MM-finaaliin


Lappeenrannan SaiPa valahti SM-liigan jumboksi lauantaina, kun KalPa haki Kisapuistosta pisteet maalein 3-2. SaiPa oli lauantaina hyvässä iskussa, mutta KalPa onnistui ratkaisupaikoissa tehokkaammin. SaiPa-luotsi Ari-Pekka Selin oli tappiopelin jälkeen syystäkin pettynyt.

Vaikka KalPan päävalmentajana lauantaina toiminut Ari-Pekka Siekkinen kehui vuolaasti lappeenrantalaisia, ei se paljoa lohtua tuonut SaiPa-leiriin. SaiPa repi, raastoi ja yritti vimmatusti, mutta tälläkään kertaa pistepotti ei kasvanut.

– KalPa varmasti voittonsa ansaitsi. Ekassa erässä oltiin umpisurkeita ja pelattiin ihan takapenkiltä. Erätauolla löyty onneksi haalarit ja oltiin paremmin mukana toisessa erässä, Selin summasi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Kolmannessa erässä jäähyjä räiskittiin sinne tänne ja kaveri sai tärkeän ylivoimamaalin. Armotonta taistelu oli loppuun asti. Ei paljon lohduta, kun ei yhtään pistettä saa, Selin jatkoi.

Siekkinen puolestaan koki, että KalPa oli huomattavasti paremmassa tikissä lauantaina, kun perjantain kotiottelussaan.

– Täytyy sanoa, että pystyttiin hieman parempaan kuin perjantaina. Tänään oli vähän jo jalkaa mukana. Erittäin tasainen peli ja täytyy olla ylpeä omasta joukkueesta. Aika suossa oltiin eilen, mutta nyt päästiin liikkeelle, Siekkinen kommentoi.