Mikko Koivu otti tiistain NHL-kierroksella mallia isoveljestään. Saku Koivu teki aikaisemmin illan aikana kauden ensimmäisen maalinsa ja Mikko seurasi perässä pari tuntia myöhemmin. Nuorempi Koivu nosti Minnesota Wildin jatkoajalle Detroit Red Wingsin hallissa ja syötti kaupan päälle 2-1 -voittomaalin.

Minnesota tuhlasi kolmannessa erässä 85 sekunnin pituisen kahden miehen ylivoiman. Wild nousi kuitenkin jatkoajalle Koivun ohjattua Justin Falkin laukauksen verkkoon tasan minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Koivu oli maalannut NHL:ssa edellisen kerran 20. maaliskuuta. Wild-kipparin kuiva jakso kesti 19 ottelua.

Minnesota pääsi jatkoajalla pelaamaan ylivoimaa, kun Detroitin Johan Franzen sai kakkosen maalivahdin estämisestä. Wild rankaisi 24 sekuntia myöhemmin Devin Setoguchin iskettyä ratkaisun Koivun syötöstä.

DETROIT – MINNESOTA 1-2 ja (1-0,0-0,0-1,0-1)

Valtteri Filppula, Detroit 0+0, 0, 2, 1, 13:03
Niklas Bäckström, Minnesota varamaalivahtina
Mikko Koivu, Minnesota 1+1, +1, 0, 4, 22:48

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.