Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen näki tappiollisen Venäjä-pelin jälkeen sekä hyvää että huonoa joukkueensa esiintymisessä.

– Ensimmäinen erä oli tahmeata peliä. Pelattiin tyhmästi ja terävyys puuttui. Toinen erä oli parempi ja kolmas erä selvästi meidän paras. Peli alkoi näyttää siltä kuin sen pitäisikin näyttää, mutta tehottomuus vaivasi. Siinä lyhyesti pelin kulku.

– Se on hyvä asia, että saatiin Venäjälle jäähyjä. Se tarkoittaa, että meillä on ollut kiekko hallussa. Sieltä puuttui se tehokkuus maalinteosta, mitä tässä kokoajan pyritään työstämään, Jalonen analysoi.

Leijona-luotsi kaipasi lisää itsekkyyttä pelaajiltaan.

– Itsekkyys maalinteosta puuttui, siirreltiin vastuuta kaverille ja laukausten laatu oli heikko. Laukausvalmiuttakaan ei ollut, mikä näissä peleissä täytyisi olla. Se on taas työn alla, niin kuin aina ennekin ja varmaan vielä seuraavassakin turnauksessa, Jalonen sanoi.

//