Carolina Hurricanes kukisti tiistaina Tampa Bay Lightningin kotonaan 4-2. Hurricanesin voitolla oli kuitenkin hintansa, sillä hyökkääjä Jussi Jokinen joutui jättämään kaukalon kesken kamppailun loukkaannuttuaan päätöserässä.

Jokisen vamman vakavuudesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Hurricanesin päävalmentaja Paul Maurice kertoi seuran verkkosivuilla, että loukkaantuminen ei ole ´katastrofaalinen´. Maurice myönsi kuitenkin, että joukkueen pitää tulla toimeen ilman suomalaishyökkääjänsä ´jonkun aikaa´.

Jokinen ehti saalistaa ennen loukkaantumistaan yhden syöttöpisteen. Samaan ylsi Joni Pitkänen. Jokinen ja Pitkänen saivat lisäksi plusmiinustilastoonsa lukeman +2. Tuomo Ruutu jäi ilman pistemerkintöjä.

CAROLINA – TAMPA BAY 4-2 (1-1,2-0,1-1)
Jussi Jokinen, Carolina 0+1, +2, 0, 1, 10:27
Joni Pitkänen, Carolina 0+1, +2, 0, 2, 23:56
Tuomo Ruutu, Carolina 0+0, +1, 0, 2, 17:03

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.