Espoo Bluesin seitsemän ottelun voittoputki tuli lauantaina päätökseensä, kun KalPa voitti espoolaiset Kuopiossa 2-1. KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola oli sivussa ja joukkue kärsi tehottomuudesta, mutta toisen erän loistava ylivoimapeli toi voiton KalPalle. Sarjataulukossa KalPa jatkaa kärjessä.

KalPa hallitsi kahta ensimmäistä erää. Toisessa erässä Jussi Timonen pelattiin hyvään laukaisupaikkaan ja hän tykitti KalPan johtoon. Toisen KalPan ylivoimamaalin niittasi Sakari Salminen hienosta kuviosta.

Kolmannessa erässä Blues sai otetta ja Jari Sailio pääsi vapaasti kaventamaan, kun KalPan puolustus nukkui. Maalivahti Mikko Koskinen ei kuitenkaan antanut ex-seuralleen Bluesille enempää ja KalPa voitti ottelun. Bluesin maalivahti Petri Koivisto torjui kolmannessa erässä Kalle Kermanin läpiajon.

Kolme IS-tähteä sai Salminen, joka oli mukana KalPan molemmissa maaleissa. Kaksi tähteä sai Koskinen ja yhden tähden Koivisto.

KalPa – Blues 2-1 (0-0,2-0,0-1)

26.38 1-0 Jussi Timonen (Sakari Salminen, Matti Kuparinen) yv
33.08 2-0 Sakari Salminen (Matti Kuparinen, Henri Laurila) yv
44.50 2-1 Jari Sailio