Helsingin Jokereiden päävalmentajan Erkka Westerlundin sopimustilanteesta on spekuloitu viime viikkoina suomalaisessa kiekkomediassa. Miehen sopimus on tällä erää katkolla, mutta Westerlund saattaa toki jatkaa myös narripaitojen käskyttäjänä.

Westerlund kertoo arvoituksellisesti, että ensi viikon maaottelutauko on sopimusneuvotteluille hyvää aikaa edistyä. Nähtäväksi jää, kuuluuko Jokeri-leiristä sopimusuutisia jo parin viikon päästä päävalmentajan osalta.

– Neuvotteluissa ei ole mitään takarajaa, mutta mitä nopeammin asiat saadaan kuntoon, sen parempi kaikille. Eiköhän maaottelutauko ole myös näiden asioiden eteenpäinviemiselle hyvää aikaa, Westerlund sanoo arvoituksellisesti SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa.

SuomiKiekko.com julkaisee tiistaina Westerlundin kattavan erikoishaastattelun.


//