KalPa otti neljännen perättäisen voittonsa lyötyään Helsingissä HIFK:n 4-1. Erittäin jännittävä ja hyvätasoinen ottelu ratkesi KalPan loistavaan maalivahtipeliin. KalPa-molari Ari Ahonen oli erittäin vakuuttava ja piti joukkuettaan pystyssä HIFK:n painostaessa.

Ensimmäisessä erässä HIFK loi lukuisia paikkoja, mutta Ahonen kesti. KalPa osui käytännössä ensimmäisestä tilanteestaan, kun Ossi Saarinen sutaisi kiekon sisään HIFK:n puolustuksen unohdettua hänet vapaaksi.

Toisessa erässä Tuomas Kiiskinen teki maalin KalPan ensimmäisestä paikasta. HIFK ei kuitenkaan luovuttanut. Lisää uskoa kotijoukkueelle toi Petteri Wirtanen, joka laittoi rangaistuslaukauksen sisään upealla yksilösuorituksella. Näytti kuin Wirtanen ei olisi ollenkaan liikuttanut mailaansa laukauksessaan.

Kolmannessa erässä HIFK osui kahdesti tolppaan ja tuomaristolla riitti urakkaa videokatseluissa. KalPa sitä vastoin sai kiekon perille asti. Sakari Salmisen 3-1 -maali paria minuuttia ennen loppua ratkaisi ottelun ja lopuksi Mikko Kukkonen tykitti tyhjiin.

Kolme IS-tähteä sai Ahonen, kaksi tähteä Salminen ja yhden tähden Wirtanen.

HIFK – KalPa 1-4 (0-1,1-1,0-2)

11.15 0-1 Ossi Saarinen (Jyri Junnila, Jasse Ikonen)
23.46 0-2 Tuomas Kiiskinen
27.49 1-2 Petteri Wirtanen rl
57.18 1-3 Sakari Salminen
59.44 1-4 Mikko Kukkonen av tm

Maalivahdit
HIFK: Juuso Riksman 3+9+2=14
KalPa: Ari Ahonen 10+4+12=26

Yleisöä 7232