Mestis-kauden 2011-2012 ensimmäinen kuukauden pelaajan palkinto menee Vaasaan, kun Sportin hyökkääjä Jussi Tapio on valittu Mestiksen syyskuun pelaajaksi. Kotkapaitojen hyökkäyksen kapelimestarina alkukauden otteluissa häärinyt TPS-kasvatti nakutti syyskuun kuudessa ottelussa yhteensä 10 tehopistettä (4+6).

Lukema nostaa Tapion Mestiksen pistepörssissä sijalle kolme, tosin ottelukohtainen pistekeskiarvo on Tapiolla kärkikolmikosta paras.

Tapion syyskuun parhaat ottelut tehopisteiden valossa olivat 23. syyskuuta pelattu kamppailu Kiekko-Vantaata vastaan, sekä 30. syyskuuta pelattu kotiottelu sarjakärki LeKiä vastaan. Kiekko-Vantaata vastaan Tapio iski tehot 1+1 ja tämä siivitti kotkapaidat kauden ensimmäiseen vierasvoittoon.

Sarjakärkenä Vaasaan syyskuun viimeisenä päivänä saapuneen LeKin Sport murskasi peräti maalein 7-0 ja Tapion tehot tuossa ottelussa olivat hurjat 1+3.