Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne vietti varsin juhlaisaa iltaa lauantaina. Rinne saavutti NHL-uransa 100. voiton, rikkoi seuran nollapeliennätyksen ja nappasi päälle kaukalon ykköstähden palkinnon, kun Nashville kukisti Anaheim Ducksin kotihallissaan 3-0.

Nollapeli oli Rinteelle kauden toinen ja NHL-uran 22:s. Hän jakoi ennen lauantaita Predatorsin nollapeliennätyksen Tomas Vokounin kanssa. Uran 100. voitto tuli Rintelle 187. NHL-ottelussa.

Rinne kommentoi ennätyksiään hyvin suomalaisittain, todella vaatimattomasti.

– Onhan se ihan kiva luku. Toivottavasti voittoja tulee kuitenkin vielä paljon enemmän. Olen pelannut hyvissä seuroissa ja hyvien pelaajien kanssa, Rinne vähättelee NHL:n virallisilla verkkosivuilla.

– Nämä on yksilökohtaisia ennätyksiä, mutta toki myös tiimin ennätyksiä. Olen todella ylpeä. Seurassa on ollut hyviä maalivahteja ja en osannut kuvitellakaan, että voisin tehdä tämmöisen ennätyksen, Rinne jatkaa.