Pirneksen ja Markkasen Zug voittoon

Pian jatkuu Valioliiga!

Valioliigan ja Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Valioliigan ja Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS


Petteri Nummelinin ja Kimmo Rintasen Lugano ylsi lauantaina Sveitsin liigassa 4-2-kotivoittoon Langnausta. Nummelin saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen ja Rintanen kaksi.

Myös Esa Pirnes merkkautti Zugin paidassa syöttöpisteen, kun joukkue päihitti rankkarikisan jälkeen Geneve Servetten maalein 3-2. Jussi Markkanen torjui Zugin maalilla.

Ari Sulander oli jälleen luukkuvahtina, kun Zürich Lions päihitti kotihallissaan Bielin maalein 5-2. Lukas Flüeler pelasi jälleen Lionsin paidassa hyvän pelin.

Tommi Santalan Kloten Flyers nousi ajassa 59.59 tasapeliin Ambri-Piottan vieraana. Ottelun avausmaalin laukoi Inti Pestoni avauserässä, mutta Kloten tuli tasoihin viimeisellä sekunnilla Roman Wickin toimesta. Kloten kuitenkin hävisi lopulta, kun Ambri-Piottan Maxim Noreau ratkaisi taistona ajassa 60.41.

Davos päihitti Rapperswillin maalein 2-1.

Sveitsin jääkiekkoliiga lauantaina:

Zürich – Biel 5-2
Davos – Rapperswill 2-1
Ambri-Piotta – Kloten 2-1 ja.
Lugano – Langnau 4-2
Geneve Servette – Zug 2-3 vl.