KHL:ssä pitkään valmentanut Kari Heikkilä on useiden venäläislähteiden mukaan yksi vaihtoehto Salavat Julajev Ufan uudeksi vastuuvalmentajaksi.

Heikkilä nähtiin torstaina seuraamassa Ufan ja Dinamo Minskin välistä KHL-mittelöä, mutta suomalaisluotsin mukaan kyseessä on maajoukkuematka. Heikkilä valmentaa nykyisin Valko-Venäjän maajoukkuetta.

– Tietenkin haluan nähdä Dinamon peliä tien päällä, ja nähdä omin silmin pelaajiani. Tapasimme ja keskustelimme. Kaikki tämä on erittäin positiivista, Heikkilä torjui median lähentelyt Dinamon verkkosivujen mukaan.

– Keskustelimme tulevaisuudesta ja kerroin pelaajille suunnitelmista. Ensimmäiseen maajoukkuetapahtumaan emme ota pelaajia muista KHL-joukkueista. Joulukuussa katsomme sitten, ketä kutsumme. Tärkein tavoite on saada paras joukkue jalkeille.

//