Elitserien-seura Luulajassa pitkän uran tehnyt suomalaisvahti Jarmo Myllys saa seuralta ison tunnustuksen. Vuonna 2005 eläköityneen Myllyksen pelipaita nimittäin nostetaan Norrbotten Coop Arenan kattoon, uutisoi seura verkkosivuillaan.

Myllyksestä tuli vuosien 1994-2001 välillä todellinen ikoni Luulajassa. Vuonna 1996 Myllys johti Luulajan sen seura historian ensimmäiseen ja toistaiseksi ainoaan mestaruuteen.

Myllys oli värikäs maalivahti, joka pelasi Luulajassa yhteensä 284 ottelua, joissa kertyi myös 287 jäähyminuuttia sekä 16 syöttöpistettä. Myllyksen 16 syöttöä on yhä maalivahtien ennätys Elitserienissä.

Vuonna 1995 Myllys oli voittamassa Suomen ensimmäistä jääkiekon maailmanmestaruutta. Suomessa Myllys pelasi uransa alkuvaiheissa Ilveksessä ja Lukossa sekä Ruotsin vuosiensa jälkeen vielä Bluesissa ja SaiPassa.

Myllyksen paita nostetaan kattoon 23. marraskuuta.