Mahtavasti kautensa aloittanut Dallas Starsin maalivahti Kari Lehtonen on valittu NHL:n viikon kolmostähdeksi. Lehtosen edelle menivät liigan ensimmäisen puolentoista viikon esitysten perusteella Toronto Maple Leafsin laituri Phil Kessel ja New York Islandersin sentteri John Tavares.

Ykköstähdeksi valittu Kessel auttoi Toronton voittoon kauden kolmessa ensimmäisessä ottelussa. 24-vuotias yhdysvaltalainen saalisti kamppailuissa tehot 5+3=8 ja kirjautti plusmiinustilastoonsa lukeman +7.

Tavares jäi kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa ilman pisteitä, mutta intoutui sitten hurjaan iskuun. 21-vuotias kanadalainen kirjautti kaksi peräkkäistä neljän pisteen kamppailua ja on nyt saldossa 5+3=8.

Lehtonen on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan.

Ensi kuussa 28 vuotta täyttävä suomalainen on päästänyt taakseen keskimäärin 1,48 maalia ja kirjauttanut torjuntaprosentikseen 95,5. Lehtosen torjuntaprosentti on liigan paras.