Tomi Kallio vaihtoi yhdeksän Frölunda-kauden jälkeen täksi vuodeksi Elitserienin sarjanousijan Växjön paitaan. Lauantaina joukkue kohtasi Smoolannin paikallisottelussa HV71:n. Mistään derbystä ei kuitenkaan Kallion mukaan voi vielä puhua.

Itse ottelun Växjö voitti maalein 3-2. Kallio itse vastasi joukkueensa 1-2-kavennuksesta.

– Me ollaan uusi joukkue ja kaikki matsit on meille hienoja tapahtumia ja isoja otteluita. Ei se peli eronnut mitenkään muista matseista. Ehkä enemmän fanien keskuudessa oli derby-asettelua, Kallio sanoo Sveriges Radion haastattelussa.

– Växjö ei ole ennen ollut Elitserienissä, joten mitään ihmeellistä kinaa ei ole muiden joukkueiden välillä syntynyt. Ennen kuin puhutaan derbyistä, niin pitää olla enemmän matseja alla, Kallio jatkoi.

Kallio sanoo radiohaastattelussa, että seuravaihton sarjanousijan paitaan puhdisti mukavasti ilmaa. Frölundassa mieheltä odotettiin jo ihmetekoja.

– Pelasin yhdeksän kautta Frölundassa ja olin aina paras tai toiseksi paras pistemies. Odotukset kasvoivat ihan järkyttäviin mittasuhteisiin. Vähintään pari maalia ja mielellään hienoja osumia olisi pitänyt tehdä joka pelissä. Nyt on toki myös paineita, mutta ei ihan niin hurjia odotuksia, Kallio toteaa Sveriges Radiolle.