Jokerit nappasi SM-liigassa toisen perättäisen voittonsa kahden päivän sisällä päästämättä maaliakaan. Perjantaina Jokerit oli voittanut Lahdessa Pelicansin 2-0 ja lauantaina se kukisti Lappeenrannassa SaiPan 1-0. SaiPalle tappio oli jo kolmas perättäinen.

Jokerit ei hyökkäyspelillään lauantain ottelussa vakuuttanut, mutta toisessa erässä Teemu Pulkkinen onnistui yllättämään SaiPan maalilla hyvän ottelun pelanneen Jere Myllyniemen. Paikan Suomi-kiekon superlupaukselle rakensivat Nichlas Hardt ja Ilari Filppula. SaiPalla oli loistopaikkoja jokaisessa erässä, mutta Jokereiden nuori maalivahti Frans Tuohimaa oli loistava. Tuohimaa torjui voiton myös Jokereiden edellisessä SaiPa-ottelussa.

Kolme IS-tähteä sai Tuohimaa, kaksi tähteä Myllyniemi ja yhden tähden Pulkkinen.

SaiPa – Jokerit 0-1 (0-0,0-1,0-0)

28.43 0-1 Teemu Pulkkinen (Nichlas Hardt, Ilari Filppula)

Maalivahdit
SaiPa: Jere Myllyniemi 9+5+11=25
Jokerit: Frans Tuohimaa 17+10+5=32

Yleisöä 4320