Maalivahti Iiro Tarkki otti AHL-uransa ensimmäisen voiton komeasti nollapelillä keskiviikkona. Tarkki torjui kaikki 25 laukausta, kun Anaheimin farmijoukkue Syracuse Crunch murskasi Lake Erie Monstersin vieraissa 7-0.

Ensimmäistä kauttaan rapakon takana pelaava Tarkki on nyt pelannut kolme kokonaista ottelua ja yhden vajaan. Raumalaislähtöinen veräjänvartija on pääsänyt taakseen keskimäärin 2,02 maalia ja kirjauttanut torjuntaprosentikseen 93,1.

Syracusen tehomiehinä häärivät hyökkääjät Jean-Francois Jacques ja Mark Bell. Aiakisemmin viikolla Anaheimin riveissä piipahtaneen Jacquesin saldo oli 2+1. Bell teki kaksi maalia.

Maalivahti Joni Ortio teki kauden ensiesiintymisensä Calgaryn farmijoukkueen Abbotsford Heatin tolppien välissä. Jo viime keväänä rapakon taakse siirtynyt Ortio tuli kesken ottelun maalille 0-5 -vieratappiossa Toronto Marliesille.

Toronto karkasi avauserässä 2-0 -johtoon ja Ortio komennettiin maalille Leland Irvingin tilalle. Kolme kertaa antautunut Ortio torjui vajaan 50 minuutin urakkansa aikana 21 laukausta. Irving oli pelannut ennen keskiviikkoa Abbotsfordin kauden kaikki minuutit.

Jussi Rynnäs toimi Toronton luukkuvahtina.