Buffalo Sabres jatkaa NHL:ssä kahden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Perjantaina Helsingissä Sabres voitti Anaheim Ducksin 4-1 ja lauantaina Berliinissä joukkue kukisti Los Angeles Kingsin 4-2.

Buffalo avasi maalitilinsä ensimmäisessä erässä, kun Luke Adam maalasi kahdesti. Kahdessa ensimmäisessä NHL-ottelussaan Adam on kerännyt tehopisteet 2+2=4. Paul Gaustad maalasi Sabresin toisessa erässä jo 3-0 -johtoon, mutta Kings sai vielä toivoa slovenialaistähtensä Anze Kopitarin kavennusmaalista.

Kolmannessa erässä Drew Stafford maalasi Sabresin 4-1 -johtoon. Siitä Kings ei enää toipunut, vaikka Kopitar teki vielä toisen maalin.

Sabresin Ville Leino ei merkkauttanut ottelussa tehopisteitä. Anaheimia vastaan perjantaina Leino oli tehnyt voittomaalin.