Edmonton Oilers ilmoitti torstaina lähettäneensä hyökkääjä Antti Tyrväisen farmiin. Tyrväisen osoitteeksi tulee AHL:n Oklahoma City Barons. Saman kohtalon kokivat torstaina myös puolustaja Colten Teubert ja maalivahti Yann Danis.

Tyrväinen ehti esiintyä Edmontonin riveissä kolmessa harjoitusottelussa. Hän teki ensimmäisessä kamppailussaan maalin, mutta kahdessa viimeisessä pelissä ei tehopisteitä irronnut. Jäähyminuutteja Tyrväiselle kertyi yhteensä kaksi.

Ensimmäistä kauttaan rapakon takana aloittava Tyrväinen solmi viime kesäkuussa kahden vuoden sopimuksen Edmontonin kanssa. 22-vuotias ex-Pelicans-laituri voitti viime kaudella SM-liigan jäähypörssin.

Edmontonin harjoitusleirille suomalaisista jäivät hyökkääjät Teemu Hartikainen ja Lennart Petrell. Oilersilla on jäljellä vielä kaksi harjoitusottelua. Edmonton vierailee perjantaina Minnesotassa ja lauantaina Vancouverissa.

//