Tappara on tiedottanut palkannneensa Risto Dufvan päävalmentajakseen kuluvan kauden loppuun asti kestävällä sopimuksella. Alkukaudella valmennusta vetäneet Sami Hirvonen ja Marko Ojanen jatkavat Tapparassa apuvalmentajina.

Dufva ei ole ensimmäistä kertaa mukana Tapparan liigajoukkueen valmennuksessa, sillä hän toimi jo kaudella 1996-97 Tapparan osa-aikaisena maalivahtivalmentajana Jukka Rautakorven valmennustiimissä ollessaan samanaikaisesti Forssan Palloseuran vastuuvalmentaja Mestiksessä.

Edelliset neljä kautta Dufva toimi JYPin päävalmentajana ja valmensi seuran Suomen mestariksi 2009. JYP antoi hänelle viime viikolla potkut, kun kaudesta oli pelattu vain kaksi ottelua. Työttömänä Dufva ehti olla vain viikon verran ja tänä vuonna hän saa palkkaa sekä JYPistä että Tapparasta.

– Sami Hirvonen ja Marko Ojanen ovat tehneet erittäin hankalissa olosuhteissa hyvää työtä Tapparan edustusjoukkueen kanssa viime syksystä asti ja he pääsevät jatkamaan työtään myös Dufvan valmennusryhmässä, kertoo Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen seuran tiedotteessa.

//