Nashville Predators otti neljännen peräkkäisen voittonsa kukistettuaan keskiviikkona NHL:n harjoitusottelussa Washington Capitalsin kotonaan 4-1. Kamppailun hahmoihin kuului Nashvillen maalivahti Pekka Rinne. Kaukalon kakkostähdeksi valittu Rinne pelasi koko ottelun ja torjui 23 laukausta. Washingtonin tolppien välissä nähty kesähankinta Tomas Vokoun pysäytti myös 23 kiekkoa.

Rinne oli joutunut jättämään viime lauantain ottelun kesken saatuaan kiekon päähänsä, mutta suomalainen oli selvästikin selvinnyt viikonlopun tilanteesta säikähdyksellä.

Washington meni avauserässä johtoon Mathieu Perreaultin toimesta, mutta Colin Wilsonin ja Matt Halischukin maalit käänsivät tilanteen Nashvillen eduksi jo ennen kamppailun puoliväliä. Predatorsin kaksi viimeistä osumaa merkittiin tähtipuolustaja Shea Weberin ja Cal O´Reillyn nimiin.

Teemu Laakso taistelee pelipaikasta

Nashvillen takalinjoilta pelipaikkaa hakeva Teemu Laakso pelasi ottelussa 14:22. Laakso sai Predatorsin puolustajista vähiten jääaikaa.

– Minulla on neljä miestä: (Ryan) Suter, Weber, (Jonathon) Blum ja (Kevin) Klein. Sen jälkeen on vielä selvitettävää, Nashvillen päävalmentaja Barry Trotz selvitti puolustuksen tilannetta seuran verkkosivuilla.

Yksi takalinjojen paikoista menee veteraani Francis Bouillonille, kun hän vain toipuu aivotärähdyksestään, mihin saattaa mennä vielä aikaa. Laakson kanssa lopuista paikoista taistelevat vielä Ryan Ellis, Jack Hillen, Roman Josi, Mattias Ekholm ja Tyler Sloan.

Nashville lähetti keskiviikkona veräjänvartija Jeremy Smithin farmiin. Predators aloittaa näin kauden samalla maalivahtikaksikolla kuin vuosi sitten eli Rinne-Anders Lindbäck.

Nashville on voittanut kuudesta harjoitusottelustaan viisi. Washingtonilla on viidestä kamppailusta tilillään vain yksi täysi pistepotti.

//