Minskin päävalmentaja tyytyväinen Karalahden otteisiin

Jere Karalahden ja Teemu Laineen Dinamo Minsk starttaa neljän matsin vieraskiertueensa tänään Pekka Rautakallion valmentamaa Dinamo Riikaa vastaan.

Minskin päävalmentaja Marek Sykoran puheista selviää, että Karalahti kuuluu avainpelaajiin – Rautakallion pelitapa on myös selvillä, sillä joukkueet mittelivät vastakkain jo harjoituspeleissä ennen sesonkia.

– Vieraskiertueen maalissa aloittaa Lalande. Karalahti, Obsut, Korobov ja Krajicek – heihin olen tyytyväinen eli he ovat ainakin puolustajat, Sykora naulaa kokoonpanoaan.

– Mitään en lähde ennustamaan. Menemme askel askeleelta eteenpäin. En halua sanoa, että esimerkiksi Riika on heikompi kuin joku toinen joukkue. Tiedän, että latvialainen joukkue pelaa suunnilleen kuin me: vahvaa puolustamista ja vastahyökkäämistä. Pelasimme vastakkain jo kaksi kertaa harjoituskaudella, joten tiedämme, mitä odottaa.

//