Jyväskylän kiekkoylpeys JYP koki kovan kolauksen tiistaina, kun seurajohdon ja päävalmentaja Risto Dufvan neuvottelut päättyivät siihen tulokseen, että Dufvan oli jätettävä keskisuomalaisseura.

JYPin pelaajista Ossi Louhivaara myönsi, että päävalmentaja Dufvan lähtö oli yllätys. Louhivaara kuitenkin viittaisi puheillaan myös siihen, että jotain säröä oli ilmassa.

– Olen Dufvan kaudella kehittynyt paljon ja mennyt pelaajana eteenpäin. Aika kova isku tämä oli. Nyt on kuitenkin vain jo käännettävä ajatukset huomiseen peliin. Ei voi jäädä liikaa surkuttelemaan, Louhivaara kommentoi tiistaina.

– Me vedettiin tänään pirteä treeni ja päätettiin, ettei anneta asioiden vaikuttaa pelaamiseen. Olihan tämä yllätys. Tiesin kuitenkin heti, mistä on kyse, kun Jukka (Seppänen) tuli koppiin joukkueen eteen, Louhivaara jatkoi.

//