KHL-joukkue Sibir Novosibirsk nappasi makean voiton pari päivää sitten, kun se kukisti kotiottelussaan mestaruutta puolustavan Salavat Julajev Ufan rankkarikisan päätteeksi 5-4. Suomalaispelaajat Jori Lehterä ja Jonas Enlund onnistuivat maalinteossa

Enlund muistaa vielä hyvin viime sesongin, jolloin Sibir hävisi 0-4 Ufalle pudotuspeleissä. Viime keskiviikkona tahdin määräsi kuitenkin kauden parhaan pelinsä pelannut Sibir.

– Salavat Julajev -peli oli toistaiseksi paras pelimme tällä kaudella. Viime vuonna hävisimme heille pudotuspeleissä, mutta nyt on uusi kausi – tulemme jatkossakin pelaamaan näin heitä vastaan. Väsyttääkö minua runsas peliaika? Ehkä joskus, mutta toisaalta pidän siitä, että saan pelata paljon. Ennen peliä tiesimme kaverien kanssa, että luvassa on paljon jääaikaa, Enlund sanoo SibSportinfolle.

//