Jääkiekon 2011 MM-kisojen paras pistemies Jarkko Immonen onnistui maalinteossa ja keräsi lisäksi syöttöpisteen seuransa AK Bars Kazanin noustessa kolmen maalin tappioasemasta 4-3 -voittoon vierasottelussa Sibir Novosibirskia vastaan. Immonen syötti Ilja Nikulinin 2-3 -kavennusmaalin ja teki itse tasoitusmaalin. Voittomaalin viimeisteli Kazanille Jevgenin Bodrov, jolle syötön antoi kaksi maalia tehnyt Nikulin. Petri Vehanen pelasi Kazanin maalilla.

Avangard Omskin Anssi Salmela lämäsi maalin 4-0 -voitossa Vitjaz Tshehovista. Karri Rämö torjui Omskin maalilla komean nollapelin.

Metallurg Novokuznetskin maalivahti Teemu Lassila vaihdettiin kolmannessa erässä veräjänsäsuulta pois 1-5 -tappioasemassa hallitsevaa mestaria Ufaa vastaan. Ufan entinen NHL-hyökkääjä Viktor Kozlov tykitti kaksi maalia.