Teemu Hartikainen valittiin ottelun ykköstähdeksi, kun hänen edustamansa Edmonton Oilers löi Calgary Flamesin kotonaan 2-1. Hartikainen oli laitettu Edmontonin ykkösketjuun draftissa numerolla yksi varattujen Taylor Hallin (kesä 2010) ja Ryan Nugent-Hopkinsin (2011) rinnalla. KalPa-kasvatti ei päässyt tehopisteiden makuun, mutta kirjautti tililleen kolme laukausta ja neljä taklausta, joka oli kaukalon kovin lukema.

Calgary meni toisessa erässä johtoon Rene Bourquen toimesta. Alivoimalla osunut Edmontonin Ryan Jones kavensi vain kahdeksan sekuntia ennen jälkimmäistä taukoa. Voittomaalin iski Nugent-Hopkinsin esiytöstä osunut Hall ajassa 58:43.

Edmontonin tolppien välissä nähtiin Nikolai Khabibulin. Calgaryn torjuntatöistä vastasi kesän 2006 draftissa ykköskierroksella varattu Leland Irving, joka ei ole vielä onnistunut nousemaan Flamesin NHL-miehistöön.

Edmontonin suomalaisista kaukalossa nähtiin Hartikaisen lisäksi Antti Tyrväinen. Calgaryn riveissä suomalaisista luisteli Niklas Hagman, joka oli kolmella laukauksellaan Calgaryn ahkerin ampuja yhdessä viime kesän draftin ykköskierroksella varatun Sven Baertschin kanssa. Joni Ortio toimi Flamesin luukkuvahtina.