Tappara jatkaa SM-liigassa nollakerhossa hävittyään torstaina HIFK:lle surkealla esityksellä 0-6. Kolmessa ottelussaan Tappara on päästänyt peräti 19 maalia. Seuran kannattajat ovatkin saaneet tarpeekseen ja vaativat Tapparan hallituksen eroa nettiadressilla.

– Hallitus tarvitsee nopeita toimia, jotta tämä ”hukkuva laiva saadaan käännettyä takaisin satamaan korjattavaksi”. Kun taidot eivätkä kyvyt enää pysty kilpailemaan muiden seurojen hallitusten kanssa on aika miettiä onko vika siinä että muut seurat osaavat hoitaa asiansa vai siinä että ei itse osaa hoitaa niitä? Tappara kuitenkin tarvitsee tuuletuspäivät hallitukseen. Jotakin on tapahduttava muuallakin kuin pelkän valmentajan osalta. Kirjoita nimesi adressiin jos haluat asioiden muuttuvan!, kerrotaan nettiadressissa.

Tapparan kannattajien nettiadressiin voi tutustua täällä.


//