Pelicans sai perjantaina vieraita Tampereelta, kun juuri edellisenä päivänä joukkueen peräsimeen asettuneen Risto Dufvan kirvesrinnat lähtivät metsästämään Lahdesta uutta nousua. Pelicans kumminkin hallitsi koko ottelua ja vei ensimmäisessä erässä miten tahtoi turbulentissa tilassa olevaa Tapparaa ja siirtyi erän puolessa välissä johtoon Tero Koskirannan upealla laukauksella Ryan Laschin oivasta esityöstä.

Jani Nieminen luuti vieraiden maalilla minkä kerkesi ja torjuikin erässä peräti 15 laukauksesta neljätoista.

Toisessa erässä sama laulu jatkui ja Koskiranta siirsi erän alussa pelikaanit jo kahden maalin johtoon ylivoimalla.

Kolmas erä toi jo koko Tapparan taivaan kattavan sadepilven joukkueen ylle Markus Seikolan muodossa. Mies pääsi laittamaan pelivälineen pömpeliin ylivoimalla ajassa 44.41 kotijoukkueen hurjassa vireessä olleen Tero Koskirannan syötöstä. Tapparan ahdinkoon ei lievitystä kolmannessa erässä tullut vaan joukkue tyytyi lähinnä jäähyilemään ja kirvesrinnat merkauttivatkin erässä perin erikoisesti huitomisesta peräti neljä kaksiminuuttista. Risto Dufvalla lienee päivän peliesitysten perusteella iso urakka edessään luotsatessaan Tapparaa ylöspäin sarjataulukossa.

Pelicans – Tappara 4-0 (1-0,2-0,1-0)

11.34 1-0 Tero Koskiranta (Ryan Lasch, Jyri Marttinen)
22.07 2-0 Tero Koskiranta (YV) (Jan Latvala, Ryan Lasch)
38.08 3-0 Max Wärn (Pekka Jormakka, Justin Hodgman)
44.41 4-0 Markus Seikola YV (Tero Koskiranta, Arttu Luttinen)

Maalivahdit

Pelicans: Niko Hovinen 7+8+5=20
Tappara: Jani Nieminen 14+9+7=30

Yleisöä 5224