Mestis-seura Hermes vahvistaa alakertaansa kahdella Liiga-kokemusta omaavalla pelimiehellä.

Kokkolalaisseura tiedottaa tehneensä sopimukset puolustajien Jeremi Wehmasin ja Oskari Lahtisen kanssa.

23-vuotias Lahtinen siirtyy Hermes-paitaan FPS:stä. 176-senttinen Porin Ässien kasvatti teki viime kaudella Mestiksessä 45 ottelussa tehopisteet 1+7=8. Lahtinen käväisi myös lainalla Liigassa pelaamassa HPK:ssa kaksi ottelua.

Wehmas puolestaan edusti päättyneellä kaudella KOOVEEta ja Jokereita. 25-vuotias tamperelainen toimi KOOVEEn kapteenina ja pelasi seuran riveissä 42 ottelua pistein 2+5=7. Loppukaudella Wehmas pelasi Jokereissa kahdeksan runkosarjaottelua (1+1) ja viisi pudotuspeliottelua (0+0).

Wehmas on pelannut urallaan yhteensä yhdeksän Liiga-ottelua Ilveksen ja Tapparan paidoissa.

LUE MYÖS: